Werkgevers

Ziekteverzuim kost een organisatie veel geld. 1% ziekteverzuim = 2% loonkosten.
Preventie levert dus geld op!

Mijn coachingsaanpak is uniek, snel en effectief! Grote veroorzakers van ziekteverzuim zijn psychische en/of stressklachten. Vaak hebben die klachten weer lichamelijke klachten tot gevolg. Ik besteed aandacht aan beide. In de meest brede zin kijk ik ook naar iemands leefstijl.

Door middel van coaching help ik cliënten met psychische en/of stressklachten. Ik maak gebruik van technieken uit NLP, oplossingsgericht coachen en mindfulness, een krachtige cocktail! Cliënten krijgen namelijk daadwerkelijk handvaten aangereikt om gedachtes en gedrag te veranderen. Zij leren hierdoor verantwoordelijkheid nemen en worden zelfverzekerder. De lichamelijk klachten behandel ik door toepassing van therapeutische massages.

Ik heb ook technieken ontwikkeld om je leefstijl daadwerkelijk te veranderen. We hebben veel gewoontes, die doen we zonder er bewust over na te denken. Cliënten leren o.a. die gewoontes te veranderen. De kern is dat de leefstijl definitief verandert in een leefstijl die echt bij iemand persoonlijk past en waar iemand fitter en gelukkiger van wordt.

Ik ben NLP master en gespecialiseerd in het oplossingsgericht coachen. Ik heb ervaring in het werken in en met verschillende organisaties. Mensen motiveren voor wat zij zelf willen en hen bewust maken van hoe zij nu in het leven staan: dat is mijn passie. En dat doe ik al meer dan 20 jaar.